Picture
Ledende nettbutikker som tilbyr smarttelefoner, tableter og tilbehør til mobiltelefoner vil snart kunngjøre at de har ulikt Samsung Galaxy S3 Mini tilbehør på lager.

Samsung Galaxy S3 Mini ble nylig annonsert og dette er egentlig en mindre versjon av den opprinnelige Galaxy S3 som er virkelig populært blant smarttelefon-brukere. Enheten er litt mindre i størrelse, med en 4 "Super AMOLED skjerm og en dual core STE U8420 chip som kjører på 1GHz. Denne brikken er en mindre flertall enn quad-core prosessor i den opprinnelige Samsung Galaxy S3, men vi er sikre på at telefonen kjører og fullfører alle daglige oppgaver.

Et 5MP kamera i Samsung Galaxy S3 Mini vil gi deg vakre bilder, som, i kombinasjon med 1 GB RAM, sikrer at minnene kan vare evig, og er enkle å dele, spesielt gjennom sosiale nettverk.

For å beskytte disse minnene og telefonen selv vil du sikkert trenge et Galaxy S3 Mini tilbehør fra forskjellige merker. Alt fra Galaxy S3 ladere, til skjermbeskyttere, bilholdere og deksler. Alt dette Galaxy S3 Mini tilbehøret gir brukeren en bedre opplevelse, samtidig som enheten skal se som den er ny, selv etter langvarig bruk.

For daglig beskyttelse av en Galaxy S3 Mini, er en veske en slags Galaxy S3 Mini tilbehør som anbefales for å beskytte enheten mot fall, støt, riper og skrammer. Denne typen beskyttelse gir ikke bare beskyttelse, men også legger et snev av individualitet til telefonen og skiller seg ut i mengden. Mange etuier til Galaxy S3 Mini vil ikke legge mye vekt til S3 Mini-telefon, og du vil ha fri tilgang til alle porter og funksjoner, slik at etuiet ikke må fjernes når telefonen må lades.

Galaxy S3 Mini deksel er en annen type Galaxy S3 Mini tilbehør som gir en mer varig alternativ, og er vanligvis laget av flere robuste materialer som lær eller polykarbonat. Dette Samsung Galaxy S3 Mini tilbehøret kan legge en liten vekt til enheten, men er mer beskyttende. Med alle deksel- og etui-modeller, derimot, er en skjermbeskytter noe som anbefales å bli brukt til å vise den viktigste delen av telefonen og la den uten skader, uten tap av følsomhet.

Alt dette Samsung Galaxy S3 Mini tilbehøret vil være tilgjengelig for kjøp. Hvilket tilbehør til Galaxy S3 Mini vil du kjøpe? Følgende liste over Galaxy S3 Mini tilbehør er noe som jeg vil anbefale som et må-ha for alle brukere: etui, cover, batterietui, og for de som kjører bil: billader og holder.
 


Comments
Leave a Reply